Diensten

Hans Stokkel Installatietechniek levert een uitgebreid totaalpakket aan diensten en producten op het gebied van de elektrotechniek. U kunt bij ons terecht voor:Klik op een van de bovenstaande links voor meer informatie of neem contact met ons op. Geen klus is ons te groot of te klein!


Duurzaamheid

Wij zoeken graag met u naar mogelijkheden tot energiebesparing. Er zijn meer mogelijkheden dan u op het eerste gezicht zou denken. Een welbekend voorbeeld is de toepassing van LED verlichting. Wij houden daarom de technologie├źn achter LED verlichting goed voor u in de gaten.  Ook zetten wij ons actief in om milieuvervuiling tegen te gaan. Zo  wordt elke TL buis of gasontladingslamp bij ons netjes ingeleverd. Voor meer informatie over duurzaamheid kunt u hier klikken.

 

Grotere Projecten

Door de ondersteuning van onze vaste leveranciers en een uitgebreid netwerk kunnen wij ook grotere en complexere werken uitvoeren. Klik hier voor onze referenties.

Ingewikkelde projecten met datanetwerken, beveiligingssystemen en brandmeldinstallaties zijn ook onderdeel van onze werkzaamheden. Zelfs het combineren van diverse systemen behoren tot de mogelijkheden.


Service

Wij proberen u altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn zonder daarbij onze kwaliteitsstandaard bij uit het oog te verliezen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn geven we u graag een uitgebreid advies waarbij we uw wensen zo duidelijk mogelijk kunnen krijgen. Daarnaast streven wij naar een goede nazorg door onder andere onderhoudscontracten af te sluiten en zo snel mogelijk storingen op te lossen door middel van ons 24uurs service. 


Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide vakmensen en hebben 45 jaar ervaring als elektricien. U komt bij ons dus niet voor onaangename verrassingen te staan.  Dat blijkt uit:


    • - Lidmaatschaap van Uneto-VNI, de branche organisatie voor de elektrotechniek,
    • - Lidmaatschaap van de SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven)
    • - Lidmaatschaap van de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB), wij geven dan ook beveiligingscertificaten uit.
    • -Wij zijn een erkend leerbedrijf, in samenwerking met Installatiewerk Noord-Holland, een opleidingsinstituut.
    • -Onze grote schare aan tevreden klanten en sterke referenties.

Innovaties en vernieuwingen

Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen door het bijhouden van vakliteratuur, het bezoek aan beurzen en seminars en niet in de laatste plaats door onze eigen interesse en passie voor het vak.