Theehuis Historische Tuin

Na 2 jaar wachten op een vergunning, is het eindelijk klaar voor het zomer seizoen van 2015!
Het Theehuis van de Historische Tuin is een horeca locatie aan het Praamplein langs de Brandewijnsloot .
Hier kunnen gasten en passanten koffie, thee, borrel of een hapje halen als ze de Westeinderplassen en of Aalsmeer hebben bezocht.

Luxe Villa Uiterweg

Luxe Villa uitgevoerd met NIKO Home Control

Total Energy Service Uithoorn

Nieuwbouw aan de Wiegerbruinlaan Uithoorn.
Volledige LED-verlichting in het gehele pand.

Kriek Optiek Nieuw - Vennep

18 Februari opende Ed Kriek Optiek het derde filiaal in Nieuw - Vennep. Een prachtig ontwerp. Een winkel die industrie uistraalt maar ook een bepaalde mate van gezelligheid. Ed die zelf naar de hoogste kwaliteit streeft, heeft er een winkel bij van allure. Een winkel waar hij en zijn team de hoge mate van kwaliteit kan handhaven.

Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Sushi Ran

Kudelstaart Centrum

In 2003 werd er begonnen met het verbouwen van Kudelstaart Centrum. Eerst moest Garage Maas er aangeloven op die plek staat nu een luxe appartementencomplex. Twaalf appartementen en twee keer een Penthouse deze woningen zijn allemaal uitgevoerd met een Nikobus Domotica installatie.

 Daarachter staan nu 5 villa’s aan de Westeinderplassen ook hier is domotica geïnstalleerd.

Aan het begin van de Bilderdammerweg  staan vier conventionele woningen. Tussen het winkelcentrum en het appartementencomplex staat in een kwartrond zes rijwoningen.

Opvolgend werd er begonnen met de bouw van twaalf appartementen op het winkelcentrum boven de groenteboer, slager en bakker. En werden er vijf winkels en tien appartementen voorbereid daar tegenover. Pas in 2007 werden er boven de slijter, kapper, en toenmalige kledingwinkel acht gebouwd. De rest stond er toen al twee jaar.

Bij elkaar hebben wij daar 59 woningen geïnstalleerd waarvan 44 appartementen. En 19 domotica systemen, diverse alarmsystemen 7 intercom systemen en twee parkeergarages.

TVK

Biemond & van Wijk

Alfa Accountants

Alfa accountants is een accountantsbureau met ongeveer 30 vestigingen in Nederland. Langs de N201 in Aalsmeer verrees in 2007 gloednieuw pand. Met een uitgebreid Cat6 netwerk en Nikobus gecombineerd met een Honeywell alarmsysteem is er een soort gebouw beheersysteem gerealiseerd. De zonwering is ook volledig geautomatiseerd. Tevens is er ook een ontruimingsinstallatie geïnstalleerd. Het duurde niet lang voordat alle werknemers van Alfa Accounts gewend waren aan hun luxe pand.