0297-328387 info@hansstokkel.nl

Over ons: Stokkel Installatietechniek

Stokkel Installatietechniek B.V. kan al vele jaren borgen op een trouwe klantenkring. Immers vele bedrijven en particulieren in Aalsmeer laten hun onderhoud- en installatiewerk tot volle tevredenheid door Stokkel Installatietechniek B.V. uitvoeren.

Hetzelfde geldt voor talloze kleine en grote bedrijven in de randstadsregio. Onze medewerkers, een vaste en constante ploeg, beschikken over – een in de loop der jaren opgebouwde – grote kennis en kunnen zelfstandig werken.

Stokkel Zakelijk

Stokkel, voor elk elektrotechnisch project

Bij Stokkel Installatietechniek B.V. kunt u terecht voor elk project op elektrotechnisch gebied. Niet alleen voor de aanleg van extra stopcontacten of een extra groep als er bijvoorbeeld een nieuwe keuken wordt aangelegd. Maar ook als er storingen zijn in de installaties komen wij graag langs. Geen project is voor Stokkel Installatietechniek B.V. te groot, maar ook voor kleine klussen staan wij graag voor iedereen klaar.

Neem contact met ons op via 0297-328387 of info@hansstokkel.nl met uw vragen en wensen. Wij staan u graag te woord en helpen u waar nodig met advies en uitleg over onze diensten en producten.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Wij hebben 45 jaar ervaring in de elektrotechniek en ons personeel bestaat uitsluitend uit vakmensen. Onze gebruikte producten zijn van hoge kwaliteit.

Wij zijn lid van Techniek Nederland, de brancheorganisatie voor de elektrotechniek, erkend InstallQ installateur en lid van de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB).

DAAROM KIEST U VOOR ONS

Waarom Stokkel Installatietechniek - ruim 30 jaar voor u aan de slag.

Ruim 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar staan wij voor u klaar!

Waarom Stokkel Installatietechniek - De kwaliteit van ons werk is ons belangrijkste kenmerk!

Kwaliteit

Betrouwbare mensen en producten.

Waarom Stokkel Installatietechniek - Duurzaam en duurzaamheid zijn key bij ons.

Duurzaam

Experts om uw klimaatdoelen te halen.