0297-328387 info@hansstokkel.nl

Voor jou als particulier

Stokkel Installatietechniek – uit Aalsmeer – heeft ruim 30 jaar ervaring met het aanleggen van elektra in woningen. Voor jou als particulier kunnen wij veel betekenen, zo installeren wij zonnepanelen op daken van woningen of schuren. Plaatsen wij oplaadpalen voor jouw elektrische voertuig en installeren wij beveiligingsinstallaties in woningen en/of bijgebouwen. Uiteraard kan je bij ons terecht voor nieuwe stopcontacten, extra groepenkast en andere elektrotechnische vraagstukken bij jouw in huis.

Elektra aanleggen bij een particulier, van stopcontact tot vernieuwen van groepenkast

Licht en kracht, van stopcontact tot groepenkast

Jouw elektrowerkzaamheden worden door ons bedrijf vakkundig uitgevoerd door vakkundige elektromonteurs. Ons moto is de klant zo snel mogelijk te helpen, door het vakkundig verhelpen van storingen of door het aanbieden van een passende offerte voor jouw aanvraag.

Wil je nieuwe stopcontacten, moet je groepenkast worden vernieuwd of uitgebreid in verband met een nieuwe keuken of een andere verbouwing van je huis? Je bent bij Stokkel Installatietechniek aan het juiste adres. Wij  hebben een eigen magazijn waar wij veel elektrotechnische onderdelen op voorraad hebben, hierdoor kunnen wij snel inspringen op diverse elektrotechnische werkzaamheden en/of storingen. Stokkel Installatietechniek B.V. is gespecialiseerd in alle facetten binnen de elektrotechniek. Voor het juiste advies en offerte op maat bent u bij ons op het juiste adres.

Zonnepanelen op jouw huis, investeer als particulier in duurzame energie

Zonnepanelen

Stokkel Installatietechniek B.V. levert hoogwaardige zonnepanelen. Door de installatie van zonnepanelen kun je  een hoog rendement energie uit de zon halen. En dus aanzienlijk besparen op je energierekening en het milieu ontlasten door deze vorm van duurzame energie. Wij komen graag bij je langs om te adviseren welke installatie het beste bij jouw behoeften past. Indien gewenst bieden wij je uiteraard vrijblijvend een offerte aan.

Subsidie op zonnepanelen

Als je zonnepanelen laat installeren kan je hiervoor subsidie aanvragen. In dit traject kunnen wij je van deskundig advies voorzien. Wil jij zonnepanelen met subsidie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Als particulier regel jij je beveiliging van jouw eigendommen via Stokkel Installatietechniek

Als particulier je beveiliging juist laten installeren

Wij bieden een totaal beveiligingsplan waarbij gelet wordt op bouwkundige (vertragen), elektronische (signaleren) en organisatorische maatregelen. Een inbraakalarmsysteem is een installatie die dag en nacht over uw eigendommen waakt en die het dus altijd ‘gewoon’ moet doen. Periodiek onderhoud is hierbij essentieel.

Preventieve onderhoudsbeurten voorkomen problemen, zoals bijvoorbeeld loos alarm. Stokkel Installatietechniek B.V. biedt je een professionele serviceorganisatie, die dag en nacht ter beschikking staat.

Als particulier kan je ook je eigen oplaadpaal laten installeren door Stokkel Installatietechniek

Oplaadpalen

Elektrisch vervoer burgert meer en meer in. Daarom bieden wij diverse producten en oplossingen aan om jouw vervoersmiddel op te laden.

Vanwege de vaak grote vermogens kunnen wij Smart Load Balancing aanbieden om zo voordelig en snel mogelijk de accu van jouw voertuig weer op te laden.

Bel ons voor het juiste advies voor u.

Stokkel Installatietechniek = betrouwbaar en kwaliteit

Wij zijn lid van Techniek Nederland, de brancheorganisatie voor de elektrotechniek, erkend InstallQ installateur en lid van de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB).

DAAROM KIEST U VOOR ONS

Waarom Stokkel Installatietechniek - ruim 30 jaar voor u aan de slag.

Ruim 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar staan wij voor u klaar!

Waarom Stokkel Installatietechniek - De kwaliteit van ons werk is ons belangrijkste kenmerk!

Kwaliteit

Betrouwbare mensen en producten.

Waarom Stokkel Installatietechniek - Duurzaam en duurzaamheid zijn key bij ons.

Duurzaam

Experts om uw klimaatdoelen te halen.