0297-328387 info@hansstokkel.nl

Zakelijk kies je voor Stokkel Installatietechniek.

Moet jij zakelijk de keuze maken voor een betrouwbare partner als het gaat om een elektrotechnisch installatiebedrijf? Dan is Stokkel Installatietechniek het aangewezen bedrijf. Al meer dan 30 jaar levert Stokkel Installatietechniek in Aalsmeer, maar ook in de randstad haar diensten. Zoek jij een oplossing op het gebied van: licht- en krachtinstallaties , beveiliging of verduurzaming door middel van zonnepanelen en oplaadpalen voor jouw elektrische wagenpark? Stokkel Installatietechniek kan je hierbij van dienst zijn.

Zakelijk elektra aanleggen, licht- en krachtinstallaties, door Stokkel Installatietechniek

Licht- en krachtinstallaties zakelijk aanleggen

Uw elektrawerkzaamheden worden door ons bedrijf vakkundig uitgevoerd met vakkundige elektromonteurs. Ons moto is de klant zo snel mogelijk te helpen, hetzij met het verhelpen van storingen hetzij met een offerte aan te bieden.

Stokkel Installatietechniek B.V. heeft een eigen magazijn waar diverse elektrotechnische onderdelen op voorraad aanwezig zijn, zodat wij snel kunnen inspringen op diverse elektrotechnische werkzaamheden en/of storingen. Stokkel Installatietechniek B.V. is gespecialiseerd op alle facetten in de elektrotechniek. Voor een juist advies en offerte op maat bent u bij ons op het juiste adres.

Zakelijk op zoek naar beveiliging? Stokkel Installatietechniek adviseert en installeert de juiste beveiliging voor je bedrijf.

Zakelijk je beveiliging goed regelen

Wij bieden zakelijk een totaal beveiligingsplan waarbij gelet wordt op: bouwkundige (vertragen), elektronische (signaleren) en organisatorische maatregelen. Een inbraakalarmsysteem is een installatie die dag en nacht over uw eigendommen waakt en die het dus altijd ‘gewoon’ moet doen. Periodiek onderhoud is hierbij essentieel.

Preventieve onderhoudsbeurten voorkomen problemen, zoals bijvoorbeeld loos alarm. Stokkel Installatietechniek B.V. biedt u een professionele serviceorganisatie, die dag en nacht ter beschikking staat.

Zakelijk op zoek naar de juiste zonnepanelen en de installatie hiervan? Bel Stokkel Installatietechniek - 0297-328387.

Zonnepanelen

Stokkel Installatietechniek B.V. levert hoogwaardige zonnepanelen. Met de installatie van zonnepanelen kun je met een hoog rendement energie uit de zon halen. En dus aanzienlijk besparen op je energierekening en het milieu ontlasten door deze vorm van duurzame energie. Wij komen graag bij je langs en adviseren je welke installatie het beste bij jouw behoeften past. Neem contact met ons op.

Indien gewenst bieden wij je uiteraard vrijblijvend een offerte aan. Ook advies bij subsidie trajecten bieden wij ook aan

Zakelijk oplaadpalen nodig voor je elektrische wagenpark? Bel Stokkel Installatietechniek - 0297-328387.

Oplaadpalen

Elektrisch vervoer zal steeds meer ingeburgerd worden. Daarom bieden wij diverse producten aan om uw vervoersmiddel op te laden.

Vanwege de vaak grote vermogens kunnen wij Smart Load Balancing aanbieden om zo voordelig en snel mogelijk de accu weer op te laden.

Bel ons voor de juiste adviezen.

Zakelijk en duurzaam, dat hoort anno 2021 bij elkaar. Stokkel Installatietechniek is dé partner hiervoor.  Bel 0297-328387!

Duurzaam

Duurzaamheid is tegenwoordig een onontkoombaar onderwerp. ‘Groen doen’ is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Dankzij duurzame installatie kunt u flink besparen op uw energierekening. Bij Stokkel installatietechniek B.V. kennen we de geheimen van duurzame installaties, zoals zonnepanelen, Ledverlichting en waterpompen. Benieuwd naar de meest besparende oplossing voor uw situatie?

Ondersteuning bij subsidies zoals EIA KIA en SDE+ kunnen wij ook bieden.

Zakelijk een inspectie op het gebied van elektrische veiligheid nog? Bel 0297-328387, Stokkel Installatietechniek!

Inspecties elektrische veiligheid

Op het gebied van elektrische veiligheid in de kader van de ARBOwet is het de taak van de werkgever ervoor te zorgen dat elektrische installaties, apparaten en toestellen veilig te gebruiken zijn. Ook is de werkgever verantwoordelijk voor de voorlichting en het onderricht van zijn werknemers. Deze moeten op de hoogte zijn van de geldende veiligheidsregels.

Overzicht van inspecties

De installaties welke tijdens de inspecties kunnen worden gecontroleerd zijn bijvoorbeeld:

  • Voedingen c.q. hoofdverdelingen,
  • Transformatoren,
  • Besturingspanelen,
  • Elektronica,
  • Verbindingen in computerkasten,
  • Modems en back-up systemen.
  • Bekabeling, schakelaars en stopcontacten.

Wij voorzien in inspecties zoals: NEN3140, Scope 8, Scope 10 en thermografische keuringen. Heeft jouw organisatie een inspectie nodig? Bel 0297-328387 of neem contact via het formulier op.

Zakelijk netwerken, zowel data als telefonie, laat je aanleggen door Stokkel Installatietechniek.

Data en Telefonienetwerken

Communicatie speelt een steeds grotere rol en de mogelijkheden veranderen voortdurend. De mensen van Stokkel installatietechniek B.V. geven u advies over de meest efficiënte communicatiemogelijkheden en voeren iedere installatie zelf uit. Van het leggen van de kabels tot data-installaties en van computernetwerken tot certificering. We hebben alle expertise in huis om de meest efficiënte oplossing te realiseren. Of het nu gaat om grote of kleine netwerken, glas of koper netwerken

Zakelijk veilig! Zoals brandmeldinstallaties installeert Stokkel Installatietechniek voor jouw bedrijf of organisatie.

Brandmeldinstallaties

Indien u een gecertificeerde installatie wenst, zal er altijd een PVE (Programma Van Eisen) gemaakt moeten worden, welke als basis dient voor de invulling van het totale systeem.

Indien uzelf uit eigen initiatief een brandmeldsysteem wenst, zijn er ook diverse opties. Afhankelijk van de omvang kunt u kiezen voor een complete onafhankelijke brandmeldinstallatie, of brand- en rookmelders, aangesloten op een inbraakdetectie systeem.

Zeker de laatste tijd actueel is de ontruimingsinstallatie. Deze heeft als doel om in het geval van een calamiteit de aanwezige personen te waarschuwen en daardoor het pand te ontruimen.
Voor een veilige werkplek kunt u ons bellen.

Stokkel Installatietechniek = betrouwbaar en kwaliteit

Wij zijn lid van Techniek Nederland, de brancheorganisatie voor de elektrotechniek, erkend InstallQ installateur en lid van de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB).

DAAROM KIEST U VOOR ONS

Waarom Stokkel Installatietechniek - ruim 30 jaar voor u aan de slag.

Ruim 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar staan wij voor u klaar!

Waarom Stokkel Installatietechniek - De kwaliteit van ons werk is ons belangrijkste kenmerk!

Kwaliteit

Betrouwbare mensen en producten.

Waarom Stokkel Installatietechniek - Duurzaam en duurzaamheid zijn key bij ons.

Duurzaam

Experts om uw klimaatdoelen te halen.